Porady w sprawie dorady

Porady w sprawie dorady

Ok, nie mam zamiaru aspirować do rangi blogów kulinarnych, ale dzisiejszy obiad mnie nakłonił by się ciut nagiąć. A to za sprawą ryby. Ryby dorady. Ryba smaczna i jak się okazuje fotogeniczna.
W kwestii kulinarnej – rybę patroszymy, nacieramy solą i pieprzem. Pakujemy do wnętrza cytrynę, czosnek, koperek i pietruszkę, skórę nacinamy i wtykamy płatki czosnku. Skrapiamy oliwką i na ogień… Proste jak drut.
Proste jak zrobienia paru zdjęć… ISO 100, bo słoneczny dzień… f2.8-5,6… czas stosowny…


3 thoughts on “Porady w sprawie dorady”

  • 1
    Łukasz on 18 lipca 2017 Odpowiedz

    Przepis w sam raz na lato 🙂 Świetne zdjęcia i faktycznie nawet ryba ugrillowana może być fotogeniczna 😉

    • 2
      windcrackerPL on 18 lipca 2017 Odpowiedz

      Rzeczywiście przepis spisuje się latem wyśmienicie. Szkoda tylko, że lato coś takie mizerne w tym roku 😉 A w imieniu swoim i modelek, dziękuję, Łukasz, za docenienie fotek 🙂

      • 3
        Łukasz on 18 lipca 2017 Odpowiedz

        Modelki aż się zarumieniły z zachwytu 🙂 Obecnie nie przebywam w naszym kraju, ale życzę aby słońce zdążyło jeszcze dać popalić w to lato 🙂 Pozdrawiam

Dodaj komentarz

Or

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *